VM og typisk deg!

IMG_5930

 

VM i hukommelse gikk av stabelen i begynnelsen av desember. Dette er en hukommelsestikamp der det gjelder å ha best mulig poengsum sammenlagt, men det blir også delt ut medaljer i alle de ti øvelsene. Høydepunktene for min del var sølv i øvelsen 1 time kortstokk etter å ha husket rekkefølgen på alle kortene i 24 kortstokker og noen sure feil i den 25. og 26. kortstokken. Jeg fikk bronse i øvelsene 30 min binære tall (3610 poeng, prøvde på over 4000, men man blir straffet hardt for de feilene man har) og bronse i øvelsen Speed cards. På speed cards husket jeg rekkefølgen på alle kortene i en kortstokk etter å bare ha sett på de i 29,13 sek! Det er bare 4 andre gjennom historien som har greid å komme under 30 sekunder i denne øvelsen. Sammenlagt på de ti øvelsene ble jeg nummer 4 av 100 deltagere fra 30 land, og var veldig nære en bronse også der. Enda bedre gikk det for min svenske kompis og treningspartner Jonas von Essen som rett og slett gikk hen og ble verdensmester! Neste år i VM i kina får vi satse på at det er min tur 🙂

Petter

 

I morgen (tirsdag 11. mars) klokken 21:30 kommer jeg på «Typisk deg» med Petter Skjerven på TV Norge! Denne uken er temaet hukommelse og tror det blir et morsom og lærerikt program! Løp og se!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *