VM i hukommelse

Før VM hadde jeg mål om å ende opp på topp 10 totalt og komme på pallen i en eller flere av øvelsene. Nå er VM akkurat over, jeg ble nummer 8 totalt og i øvelsen 1 time kortstokk ble jeg nummer 2 etter å ha husket rekkefølgen på over 21 kortstokker!

De tre første plassene sammenlagt i VM gikk til Johannes Mallow (Tyskland), Simon Reinhard (Tyskland) og Jonas von Essen (Sverige). Gratulerer! Veldig gøy å få en nordisk utøver på pallen!

I VM i hukommelse blir det konkurrert i 10 ulike øvelser. Vi skal prøve mest mulig på en gitt tid. Her er øvelsene:

  1. Navn og ansikter (15 minutter)
  2. Binære tall (30 minutter)
  3. Tall (1 time)
  4. Abstrakte bilder (15 min)
  5. Tall (5 minutter)
  6. Historiske datoer (5 min)
  7. Kortstokker (1 time)
  8. Ord (15 min)
  9. Oppleste tall (1 opplest tall per sekund, 400 oppleste tall)
  10. Kortstokk (kortest mulig tid)

Alle resultatene finner du ved å trykke her! Jeg er fornøyd, men på siste øvelsen mikset jeg om rekkefølgen på to av bildene mine og mistet så mange poeng at jeg røk ned fra 6. plass til 8. plass totalt. Små marginer!

Trenger du å huske bedre? Klikk på fanen kurs og ta kontakt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *