VM i hukommelse!

30 kortstokker tar sin tid å stokke og legge ut
30 kortstokker tar sin tid å stokke og legge ut

Det nærmer seg VM i hukommelse og mine forberedelser er godt i gang! Å forberede seg til VM er ekstra tidkrevende fordi det er flere «marathonøvelser» enn i mesterskap med nasjonal standard. De to siste huskekonkurransene jeg har deltatt i, «Italy open -» og «Friendly memory championship» har vært av nasjonal standard. I VM er det 10 forskjellige hukommelsesøvelser som vanlig, men i stedet for å huske så mange kortstokker vi greier på 10 minutter, skal vi i VM huske så mange kortstokker vi greier på 1 time. I stedet for 5 minutter binære tall er det i VM 30 minutter binære tall.

I VM i fjor ble jeg nummer 8 totalt og fikk sølv nettopp i øvelsen 1 time kortstokk etter å ha husket rekkefølgen på alle kortene i over 21 kortstokker. I år er målet mitt å bli topp 5 totalt og gull i en av de 10 øvelsene. Mine sjanser er best i øvelsene 1 time kortstokk og 30 minutter binære tall. Den gjeldene verdensrekordene er 28 kortstokker på 1 time og 4140 binære tall på 30 minutter og innehaver av begge disse verdensrekordene er engelskmannen Ben Pridmore. Han er en av mine store helter innen hukommelse da jeg bruker en fornorsket og personlig utgave av systemene hans for å huske kortstokker og tall!

I fjor var jeg den eneste som var med fra Norge, i år er målet å bli minst 3 norske deltakere slik at vi kan slå fra oss i lagkonkurransen!

En særdeles interessant og nydelig innføring og analyse av mine argeste konkurrenter i VM kommer snart!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *