Verdensrekord i binære tall i Italia?

Lørdag 23. mars reiser jeg til Italia for å forsvare norges ære i hukommelse. Her holdes det Italienske mesterskapet i hukommelse, men det er et åpent mesterskap, noe som åpner muligheten for ikke-italienere som meg. Mine tøffeste konkorrenter blir sannsynligvis verdensener Johannes Mallow, Sveriges nye hukommelsesstjerne Jonas von Essen og tyske Boris Konrad.

Som i VM konkurreres det i 10 ulike øvelser, men i nasjonale konkurranser er tiden vi har til å memorere kortere i noen av øvelsene. Blant annet har vi øvelsen 10 min kortstokk i stedet for 1 time kortstokk og 5 min binære tall i stedet for 30 min binære tall. Disse to nevnte øvelsene er mine to favorittøvelser og på en god dag kan jeg sette verdensrekord i begge. For å greie det må jeg huske over 7 kortstokker etter å sett på de i 10 min og over 930 binære tall etter å ha sett på de i 5 min. I «Sweedish open» i fjor greide jeg å huske 920 binære tall, så i år satser jeg på mer enn det 🙂 Kommer tilbake med resultater etter konkurransen! Her er 990 binære tall som jeg skal prøve på (disse generes tilfeldig, så det blir nok garantert noen andre enn disse 990 jeg skal memorere):

Skjermbilde 2013-03-20 kl. 08.03.54

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *