Endelig! Ny verdensrekord!

I the friendly memory championship forrige helg satte jeg ny verdensrekord i binære tall! Jeg er den første i historien som har greid å huske over 1000 binære tall på 5 minutter!! Artig at det kom på førstesiden i VG 30. mai!

VG

 

Jeg husket 1030 av 1031 tall som gave en poengsum på 1016! Det gikk også bra i de 9 andre øvelsene vi konkurrerer i, sammenlagt fikk jeg en poengsum som gjør at jeg er på 7. plass på verdensrankingen i hukommelse! Verdensrankingen viser de høyeste poengsummene oppnådd gjennom historien:

Verdensranking

Det er kjekt at det også ble enda en skandinavisk verdensrekord! Min gode venn Jonas von Essen fra Sverige satte ny verdensrekord i oppleste siffer. Han greide 318 oppleste siffer etter å ha hørt dem bare en gang uten en eneste feil! Så nå er ikke verdensrekordlisten bare med tyskere, kinesere og engelskmenn, men også noen lyse hoder fra Norden.

Her er de binære tallene vi skulle huske i england. Jeg rakk å se på til og med det 11. tallet på rad nr 35 og husket alle utenom et tall:

Binære

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *